Vacatures

Functieomschrijving : Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van inbouwapparatuur aan keukenontwerpers in het Franstalige deel van België. Je bezoekt bestaande klanten en distributeurs en organiseert de prospectie van nieuwe klanten. Terwijl je regelmatig met de interne diensten communiceert, zorg je voor een goede opvolging van je verkopen. Je neemt deel aan commerciële evenementen die door het bedrijf worden georganiseerd.

 

Functieomschrijving : In deze functie ga je op verplaatsing bij particulieren thuis. Je spoort de defecten op aan de elektrische huishoudtoestellen van onze merken (wasmachines, wasdrogers, kookplaten, koelkasten, …). Je voert de nodige herstellingen uit en laat het testprogramma draaien om eventuele foutmeldingen te verhelpen. Je bespreekt de storing met de klant en geeft hem eventueel advies in het gebruik of onderhoud van het toestel. Je werkt de servicebons digitaal af en beheer je onderdelenvoorraad via je smartphone. 

 

Commercieel afgevaardigde witgoedtoestellen

Functieomschrijving : Als commercieel afgevaardigde krijg je een bestaande klantenportefeuille toegewezen in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant (Oost). Prospectie maakt deel uit van het takenpakket. Je verkoopt het gamma vrijstaande witgoedtoestellen, inbouwapparaten en klein huishoudelijke toestellen aan B2B klanten, je informeert hen over de eigenschappen, de prestaties van de toestellen en de pluspunten die de firma hen kan bieden. Je bent flexibel en aanwezig op onze stand tijdens consumenten- en vakhandelsbeurzen om de klanten te adviseren. Je bent hands on om mee de opbouw en afbraak van de stand te ondersteunen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager ERT.